Probleme legate de identificare și înregistrare
- De ce trebuie să mă înregistrez?
- Nu trebuie să faceți acest lucru, decizia este luată de Administratori și Moderatori. În unele cazuri, va trebui să vă înregistrați pentru a posta subiecte și răspunsuri. Totuși, înregistrarea vă va oferi acces la conținut suplimentar și / sau avantaje de care nu v-ați bucura ca utilizator invitat, cum ar fi imaginea personalizată (avatar), mesaje private, abonament la grupuri de utilizatori etc. Va dura doar câteva secunde. Este foarte recomandat.
- Ce este COPPA? (APPCO)
- COPPA, APPCO sau Legea privind protecția vieții private și protecția copiilor sub 13 ani din 1998, este o lege a Statelor Unite, în care se solicită site-uri de internet, care sunt potențiali colectori de informații. , ca fișa copilului să fie scrisă și ratificată cu acordul părinților sau cu o altă metodă de recunoaștere a gardei legale, care permite colectarea informațiilor personale identificabile ale unui minor.
- De ce nu mă pot înregistra?
- Administrația site-ului poate a interzis adresa dvs. IP sau numele de utilizator cu care încercați să vă înregistrați este dezactivat. Înregistrarea noilor utilizatori poate fi de asemenea dezactivată. Contactați Administrația site-ului.
- M-am înregistrat și nu mă pot identifica!
- În primul rând, verificați numele de utilizator și parola. Dacă totul este corect, există două motive posibile. Dacă sistemul de protecție a copilului (APPCO) este activat și când v-ați înregistrat, ați ales opțiunea Am sub 13 ani atunci va trebui să urmați câteva instrucțiuni care vor fi date pentru a activa contul. Unele forumuri prevăd că conturile trebuie activate, fie de către dumneavoastră, fie de către Administrație, înainte de a vă putea identifica; Aceste informații vor fi furnizate la sfârșitul procesului de înregistrare. Dacă vi s-a trimis un e-mail, urmați instrucțiunile. Dacă nu ați primit niciun e-mail, cu siguranță, adresa de e-mail pe care ați furnizat-o este incorectă sau poate a fost capturată de un filtru anti-spam. Dacă sunteți sigur că adresa de e-mail pe care ați furnizat-o este corectă, trimiteți un mesaj către Administrație.
- De ce nu mă pot identifica?
- Există mai multe motive pentru care se poate întâmpla acest lucru. În primul rând, asigurați-vă că numele dvs. de utilizator și parola sunt ortografiate corect. Dacă există, contactați Administrația pentru a vă asigura că nu a fost exclusă. Este, de asemenea, posibil ca forumul să fie configurat prost de către proprietarul său și / sau să aibă defecte în programare, deci ar trebui să fie reparat.
- În urmă cu ceva timp m-am înregistrat, dar acum nu mă pot conecta!
- Este posibil ca administrația să dezactiveze sau să șteargă contul dvs. din anumite motive. De asemenea, unele forumuri își elimină periodic utilizatorii care nu au postat mesaje o anumită perioadă de timp pentru a reduce greutatea bazei de date. Dacă da, înregistrați-vă din nou și participați la discuții.
- Mi-am pierdut parola!
- Nu vă panicați, calmați-vă! Dacă parola dvs. nu poate fi recuperată, o puteți dezactiva sau modifica. Accesați pagina de conectare și faceți clic pe Mi-am uitat parola . Urmați instrucțiunile și veți fi identificați din nou în cel mai scurt timp.
- De ce expiră automat sesiunea mea de utilizator?
- Dacă nu activați caseta Amintiți-vă când intrați pe forum, datele dvs. sunt stocate într-un cookie securizat, care este șters când părăsiți pagina sau după un anumit timp. Acest lucru împiedică utilizarea contului dvs. de către o altă persoană. Pentru a fi recunoscut automat de sistem, nu trebuie decât să bifați caseta la intrare. Nu este recomandat dacă accesați forumul de pe un computer partajat, de ex. bibliotecă, cafenele informatice, computere universitare etc. Dacă nu vedeți caseta, înseamnă că administrația forumului a dezactivat opțiunea.
- Care este funcția „Șterge cookie-urile”?
- "Șterge cookie-urile" șterge cookie-urile create de phpBB, care vă păstrează autorizația de a accesa anumite resurse ale forumului și de a fi identificat la acesta. Cookie-urile oferă funcții precum citirea urmăririi de navigare pe forum de către utilizator dacă administrația a activat opțiunea. Dacă aveți probleme cu intrarea sau părăsirea forumului, ștergerea cookie-urilor vă va ajuta cu siguranță.