secarica.ro/forum - Termeni de utilizare

Accesând „secarica.ro/forum” (în continuare “noi”, “nostru”, “secarica.ro/forum”, “https://secarica.ro/forum”), sunteți de acord să intrați din punct de vedere legal sub incidența următorilor termeni. Dacă nu sunteți de acord cu toți acești termeni, vă rugăm să nu accesați și/sau folosiți „secarica.ro/forum”. Putem schimba aceste reguli oricând și ne vom strădui să vă informăm, deși ar fi prudent să verificați acești termeni în mod regulat în timp ce folosiți „secarica.ro/forum” pentru că după modificări sunteți de acord să intrați sub incidența legală a acestor termeni din momentul modificării lor.

Forumul nostru folosește phpBB (în continuare “ei”, “lor”, “software phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”), care este o soluție pentru forum lansată sub incidența „Licenței Generală Publică v.2” (abreviată „GPL”) și poate fi descărcat de la www.phpbb.com. Software-ul phpBB facilitează doar discuțiile care au ca mijloc de comunicare internetul, phpBB Limited nu este responsabill în ceea ce site-ul acceptă sau nu din punct de vedere al conținutului permis și/sau a conduitei. Pentru mai multe informații despre phpBB, vizitați: https://www.phpbb.com/.

Sunteți de acord să nu scrieți niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, amenințare, orientare-sexuală sau orice alt material care poate viola prevederile legale ale țării dumneavoastră, ale țării unde „secarica.ro/forum” este găzduit sau ale legislației internaționale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată și permanentă însoțită de notificarea Internet Service Provider-ului dumneavoastră dacă vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la respectarea acestor condiții. Sunteți de acord ca „secarica.ro/forum” să aibă dreptul de a șterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră necesar. Ca utilizator sunteți de acord ca orice informație introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informații nu vor fi dezvăluite niciunei terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, iar „secarica.ro/forum” sau phpBB nu pot fi considerați responsabili pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.